par Sarah Hermans

BSFP op FHE

Het BSFP-SBCP heeft zich goed kunnen tonen met het Friese ras dankzij de menners, het demo team en het JongBSFP
Elk van deze 3 teams zette een prachtige demo neer om ons geliefd ras op z'n best voor te stellen.
Graag willen we Caroll-Ann ook bedanken om voor te lezen!

Ook onze stand werd vooral op zaterdag en zondag druk bezocht. Extra leuk was dat dit jaar het JongBSFP permanent vertegenwoordigd werd op de stand.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menners Frederik en Marc

Marc Vlassenaar en Frederik Jans geven een mooie men-demo onder begeleiding van Jenny Veenstra die er een vakkundige uitleg bij geeft. Zij begeleidt deze ruiters al vele jaren.

BSFP demoteam

Het demoteam liet op FHE een prachtige kur op muziek zien. Je kon duidelijk merken dat er hard gewerkt is de afgelopen maanden. De amazones zetten hun beste beentje voor!
Met veel dank aan: Patricia Mannaerts, Jenny Veenstra, Anke Mertens, Kelly Steemans, Liesbeth de Laat en Minke Bosch. Deze laatste kon spijtig genoeg zelf niet meerijden met haar paard omdat deze ziek was. Wel kwam Minke de overigen een hart onder de riem steken.

JongBSFP brengt prachtige show van Doornroosje

Het JongBSFP was zeer goed vertegenwoordigt op FHE. Ze hielpen elke dag mee op de stand en ze hadden een prachtige show voorbereid rond het verhaal van Doornroosje. 
Yana Van Beeck en Izy Pauwels reden op hun zwarte parels als respectievelijk de draak en de prins. Viefke speelde haar rol as Doornroosje zeer goed onder toeziend oog van lakei Nele.
Het publiek was zeer onder de indruk van het mooi uitgebeelde verhaal. Achteraf waren er heel wat kinderen die samen met de hoofdrolspelers op de foto wilden. 

Retour