Menclinic

Op zaterdag 28 juli worden we ontvangen door Gerard Leijten en Valerie Deweer om meer te leren over het aangespannen rijden.

We starten de dag met een theoretisch gedeelte over de wondere wereld van het mennen. Wat komt er allemaal bij kijken als u uw paard voor een koets zet? Wat kan je allemaal doen buiten de leuke tochten op een zonnige dag? Gerard vertelt u er graag over.

Daarna kunnen we de net opgedane of opgefriste kennis toepassen in de praktijk. U kan proeven van een les in dressuur, marathon of vaardigheid. Of loopt u met uw span tegen een specifiek probleem aan? Van starter tot ervaren menner, voor ieder wat wils.

Dit alles gaat door op de terreinen van de Gerard Leijten Driving School in Spiere-Helkijn (arrondissement Kortrijk). Meer info over Gerard en Valerie vindt u op http://www.gerardleijten.com/ .

Het fijnste is natuurlijk om les te kunnen nemen met uw eigen paard en koets. Maar indien u niet in de mogelijkheid bent om uw eigen koets mee te brengen, kan u een trainingswagen huren. Het is ook eveneens (beperkt) mogelijk om een paard en trainingswagen te huren.

1u les met eigen paard(en) en eigen koets: € 35,00
1u les met eigen paard(en) en gehuurde koets: € 50,00
1u les met gehuurd paard en gehuurde koets: € 65,00
Deelname zonder les: € 15,00

Inschrijven voor 1 juli 2018 via mail naar jongbsfp@bsfp-sbcf.be

Tot binnenkort!

Inne, Liesbeth en Joke
Jong BSFP


Locatie: Kortrijk

Ga terug